Blendergruppen er din totalleverandør av håndverkstjenester, spesialinnredning og møbler/belysning til prosjekt og offentlig miljø. Vi fører produkter og materialer fra noen av verdens største og beste produsenter, i tillegg til at vi skreddersyr innredningsløsninger for hvert enkelt prosjekt.

Vi er i dag 12 ansatte som holder til på vårt hovedkontor i Lier utenfor Drammen. Vi påtar oss oppdrag og leveranser over hele landet, og kan gjerne krysse landegrenser. Våre ansatte har variert bakgrunn fra alt fra tekniske fagskoler og produksjon til salg/markedsføring og interiørdesign. Vi jobber tett med noen av landets største arkitektkontorer og ønsker å være en god sparringspartner både for rådgivere og for våre kunder.

Blender startet sin virksomhet i 2011 med fokus på rene møbelleveranser. I tråd med etterspørsel fra våre kunder har vi utvidet sortimentet og er i dag en komplett leverandør som påtar seg totalentrepriser og utførende byggteknisk arbeid. Sammen gir vi våre kunder en komplett løsning med færrest mulig kokker og minst mulig søl. Vår styrke ligger i god prosjektledelse.

Blender er et ungt og fremoverlent selskap som legger hovedvekten av markedsføringen på presserelasjoner og sosiale medier. Dette kommer både kunder og leverandører til gode gjennom god eksponering og et fornuftig prisbilde.